Wednesday, October 23, 2013

Kandungan 21 Minggu

Assalamualaikum,

Sob..sob..sob!Bunyi hidung tersumbat kerana selsema. Hari nie rasa ringan jari nak update blog.

Cerita pasal kehamilan memang banyak idea nak tulis. Macam-macam kerenah bila masuk alam berbadan dua. Emosi berubah, hormon tak menentu, menangis tak tentu pasal dan sebagainya.

10hb ari tue pergi buat detailed scan kat Hospital Selayang. Alhamdulillah baby normal dan tiada masalah.
17hb pula pergi checkup bulanan kat KK Selayang Baru. Alhamdulillah baby sihat dan dah aktif bergerak.
Waktu checkup nie banyak pula kena buat, menunggu lama dah satu hal kena pula ambik darah, suntik kancing gigi dan jumpa doktor gigi.

Jadinya semua kena cucuk.Hehe.
Gigi kena tampal dan cuci sekali.
Lengan kena cucuk ambik darah.
Bahu kena cucuk kancing gigi.
Hurmm...letih.

Tak pe demi kandungan yang di kendong...
Ibu sanggup kena cucuk..hihi.
Yang penting kandungan dan baby sihat.

Seronok bila tengok ibu-ibu mengandung.Comel je perut memasing.

Happy Reading!!!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers