Thursday, October 14, 2010

Letih ker letihhh...???

Hehehe...salam semua...
Tersenyum seketika bila baca tajuk kat atas nie...Letih???Memang letih minggu nie...bukannya apa..sibuk melayan kerenah student yang macam hal.Pening jugak kepala dibuatnya...Walaupun sibuk tetapi x lupa keje yang yang perlu disettlekan.Ada masa terluang bolehlah me tolong kat kaunter tapi kalau tengah busy ngan payment terpaksalah me berundur seketika.

Seronok???Memang seronok jugak bile tgk ragam student...nak gelak pun ada..nak marah pun ada.Kat opis me semuanya bekerja..walapun keje banyak tapi customer macam student nie perlu dilayan juge.Nak kata customer service baguss...mmg susah nak kata sebab kaunter mmg x ramai yang jaga.Cume ada part time jer yang jaga..student pun ramai juge so mmg customer service mmg x okehlah..hehehehe.

Keje kat finance mmg x senang tambah2 lagi kat bahagian student mcm tempat me nie.Belum bukak pintu lagi dah ramai yang menunggu kat depan pintu.Oklah dah nak balik nie..sambung esok plak..k.Daaaaaa.....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers