Wednesday, November 3, 2010

Jom Bercuti....:D



Salam...

Hai uols...
Today is Thursday...tomorrow we'll akan bertolak ke Marina Island Pangkor..Tempat yang kami pilih untuk berhari keluarga satu opis..hehehe.Anak2 dah x sabar nak pergi...sebabnya nak mandi kolam.

Nielah hari keluarga..setahun sekali dapat bawak anak2 berjalan.Nak harapkan mak ayah bawak jauh2..payah skit...selalunya kami sekeluarga pergi bercuti bersama2 dengan adik-beradik yang lain.Maybe cuti sekolah nie ada planning nak pergi trip lagi...kene tunggu masing2 punye date dulu.

Isnin lepas, me & hubby pergi ambik kunci rumah...alhamdulillah..syukur sangat2 sebab dah settle bab rumah. Sebelum nak masuk rumah, me & hubby plan nak buat dapur basah di belakang..so kena tarik belakang lebih kurang 5 kaki. Kontraktor dah dapat cuma nak tunggu plan dulu..tengok camner nak buat.

Macam2 nak buat bila nak pindah rumah kan? Lampu...kipas...kabinet dapur...pagar...haiii...mmg pening jugak dibuatnya sebb nak kene kira bajet betul2. Maybe bulan 1 next year kami akan berpindah. Actually me pun dah x sabar nak pindah sebb dah rimas dengan barang2 yang banyak kat rumah sekarang.Tapi sekarang nie pun me dah boleh kemas barang skit2. Mana2 barang yang rasa kene let go..Nie dah kali 2 kami pindah..hehehehe...nak kene mintak tolong member2 lagiii..Bolehkannnn...?Dapat pahala tauuuu....:D

Insyallah...semoga Allah permudahkan segalanya..Amin!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers