Wednesday, April 27, 2011

IIUM Staff Games 2011

Assalamualaikum....


Hai uols...dah tgk gambar kat atas nie!Hah...nak caya ke tak?Recently Sports Unit UIA ada buat Inter-Dept. Games so me saja suka2 nak masuk Carom. Me main Single and Double....with Kak Lang.

Kebetulan kat opis me memang ada papan carom dan selalu jugak main dgn member2 opis...Saja menghabiskan masa terluang..masa lunch ke or lepas keje...

So, bila dah ada tournament me pun masuklah, try the best...Games start pagi Sabtu pukul 9.00 sampai petang..Memang meletihkan..sakit badan2..Thanks to my husband and kids coz sanggup tunggu me..dan beri sokongan.I ♥ U'll...Habis main Double...main Single pulak...And tak sangka...'We are the Champion' masa main Double...

Habis jer games me pun terus balik rumah....walaupun penat me sempat jugak kemas dapur...sbb dah bersepah..sakit mata tgk!!Then, baru rehatkan badan...baring kejap...(kejap je tau!!) Ibu tak boleh nak rehat lama2 sebab dah petang dan tak selesa...(keje byk nk kena buat!)

Actually petang tue ada penyampaian hadiah tapi me tak larat nak pergi so Kak Lang yang datang ambikkan.

Letih jugak rupanya main Carom nie...hehehe..☺☺☺

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers