Tuesday, July 12, 2011

Cuti² Bersama Keluarga Tersayang...

Assalamualaikum...

Apa tue IEEP? IEEP ialah singkatan pada Islamic Evaluation & Enhancement Programme (tak silap sayalah) ataupun mudah dipanggil Hari Keluarga utk kakitangan opis saya. 

Best??Mestilah best sebab dapat jalan² dengan keluarga. 

Tahun nie, tempat yang kami pilih ialah Pulau Mutiara (Penang). Hotel??Kami menginap di Tanjung Bungah Beach Hotel. Pantainya cantik...bilik pun ok.☺ Suka²...

Hah! Gambar kt atas tue...mmg susah nk ambik gambar berdua. Gambar nie pun Haziq yang ambikkan...hehehe..nasib baik jadilah jugak! 

Actually, lama dah kami tak dtg Penang nie..last tak silap saya tahun 2002..masa tue Haziq kecik lagi. Kiranya 8 tahun dah tak jalan² kat Penang. Kami bertolak hari Jumaat (24/6) sampai hari Ahad (27/6)...bercuti selama 3 hari 2 malam.Suka²..☺

Hari pertama malam tue kami ada Ceramah Agama...bertajuk Keluarga Bahagia.Lepas mkn malam baru boleh tido!!!Best²...tido kejap jer sebab pagi tue ada Qiyammulail....Alhamdulillah. Bukan senang nak bangun awal pagi utk buat Qiyammulail.

Apa yang anak² suka?? Yang pasti tempat nie mestilah ada swimming pool...tue yg paling penting kalau nak bawak anak² berjalan. Baru je sampai dah heboh nak mandi kolam.Haiiii...anak² macam tuela. Hmmm...apa nak dikata. @_@

Selain dari tue ada lagi aktiviti lain utk anak² dan staff....Semuanya berjalan dengan lancar...

Anyway kami gembira dan enjoy dalam program nie...Thanks pada comittee semua yang menganjurkan Hari Keluarga nie...:D:D

Kita tunggu pulak  IEEP tahun hadapan....☺☺☺

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers