Friday, August 16, 2013

Salam Aidilfitri 1434H

Assalamualaikum,

Pertama sekali saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada rakan-rakan blogger yang mengenali diri ini dan juga kepada seluruh umat Islam di Malaysia.

Hari nie baru berkesempatan nak update blog setelah sekian lama senyap dan menyendiri. Bukan apa, bila sudah berbadan dua nie nak cari mood nak tulis tue memang susah sangat. Rasa malas je. ^_^

Okay, tahun nie raya pertama saya beraya di rumah mertua di Melekek,Alor Gajah, Melaka. Tak jauh sangat dalam 2 jam dah sampai. Raya tahun nie baju raya bertemakan warna Orange. Sebenarnya tak kisah pun warna apa tapi sebab nak padan dengan baju saya jadinya kenalah cari yang sama warna. Cari punya cari...akhirnya jumpa juga. Dari saiz si Ayah hinggalah si anak kecik yang baru berusia setahun. Hehe.

Sambutan raya seperti biasa. Gembira bila dapat berkumpul seluruh ahli keluarga serta sanak sedara. Yang pasti anak-anak yang paling gembira bila beraya sebab dapat duit raya.Hahaha.

Hari raya ke -4 baru saya balik ke KL beraya di rumah mak pula di Keramat.

Okalylah, setakat ini saja yang dapat dicoretkan.

Ampun dan maaf dipinta jika ada salah dan silap.



Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers