Monday, March 11, 2013

Ariq dan Baby Walker

Assalamualaikum...

Hari nie malas nak makan tengahari. Rasa badan dah naik sangat nie. Belum timbang berat lagi dah tau dah.
Sejak sebulan nie selera makan bukan main lagi. Adakah sebab penat atau stress. Tak tahulah.

Sabtu lepas pergi rumah Mak.

Seronok dapat bersembang dengan Mak. Bila cuti hujung minggu je dapat jumpa Mak. Kalau ikut kami semua balik kampung Melaka. Tapi sebab anak sekolah dan suami pun sibuk pindah opis so tak jadi balik.

Lama juga rasanya tak balik Melaka. Mak mertua pun ada call tanya balik ke tak. Rindu Mak (mertua) dengan cucunya.

Ariq, dah masuk 9 bulan. Perkembangan Ariq masih lagi angkat punggung macam nak duduk dan merangkak. Ariq bila kita dudukkan boleh je dia duduk tapi kena tengok juga takut terjatuh kebelakang. Lambat nak jalan sama macam abang-abangnya.

Walker tak beli lagi. Nie pun naik yang anak buah punya kat rumah Mak. Kira wakaf ler nie. Hehe.

Sabar ya Sayang...

Ada rezeki ibu belikan Ariq walker. Memang dalam plan nak beli sebab Ariq dah boleh berjalan guna walker. Hari tue dah survey kat Manjaku tapi belum tahu nak beli yang mana satu. Masih dalam pemilihan. Hihi.

Oklah nak sambung buat kerja.

Babai.



Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers