Monday, March 25, 2013

Minggu Sukan Antara Jabatan UIAM

Assalamualaikum,

Fuh!Letihnya...panas tak ingat tapi saya gagahi jua untuk datang ke Kompleks Sukan (P) UIAM. Last saya join acara 'CAROM' nie tahun 2011. Tahun lepas tak masuk sebab pregnant. Hihi.

Gambar Hiasan

Hari Sabtu lepas bermulalah acara Carom. Sempat lagi training kat opis sebelum nak lawan. So  bolehlah biasakan jari-jemari nie nak menjentik striker. Pihak lawan nampak biasa je. Sama jelah macam saya nie. Lebih kurang je.

Seronok juga main Carom nie, boleh rehatkan diri dan bersantai kejap.

Ok! Dalam dewan nie memang panas,bahang...

Datang pula dengan buah hati dan anak-anak...semua turun padang. Yang kesian kat baby Ariq yang kepanasan tapi 'COOL". Masa tue ramai yang suka sangat jaga Ariq. Ariq tak meragam pun. Senang hati Ibu nak main game. -_*

Keputusannya...kami dapat tempat ke-3 dalam acara berpasangan (double).

Pukul 2.00 petang sambung lagi untuk acara Single. Ariq dah selamat hantar ke rumah abang sebab Mak ada kat sana. Sayang Mak!! Kesian kat Ariq sebab tak selesa nak tidur bila dalam dewan.

Keputusannya...saya dapat tempat ke-2. #Alhamdulillah.

Susah juga nak lawan dengan kakak tue (Kak Yati namanya). Main macam biasa je. Tapi skill dan selalu bermain tue yang membantu dia mendapat tempat pertama. #Tahniah.

Nasib baik satu hari je acara nie berlangsung, so Ahad boleh rehat.Yeay!!!

Happy Reading ^_^

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers