Wednesday, May 22, 2013

Demam 'Candy Crush Saga'

Assalamualaikum,


Demam 'Candy Crush Saga' telah bermula. Dulu, sibuk menanam bagai, ternak lembu laa...hahaha. Kelakar.
Tapi itu semua dah lepas, sekarang nie musim 'Candy Crush Saga' pula. Mula-mula nak main tue sebab tengok kawan-kawan main macam best je!Jadinya saya pun dah terjebak laa.


Permainan 'Candy Crush Saga' nie seronok tapi kena banyak bersabar ek!Nyawa pula ada lima je! Siapa rajin bolehlah minta nyawa pada kawan. Huhu. Dalam game bolehlah minta nyawa.Kann!Hihi.

Sekarang nie pun nak lepas level 65 pun susah. Asyik minta nyawa jela.kikiki..(tenkiu..)



Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers