Tuesday, November 6, 2012

3 Hari 2 Malam di Penang (Part 2)

Assalamualaikum...

7/11 - Hari nie masih lagi batuk dan sakit tekak. Rehat pagi tadi singgah kat kedai beli panadol, strepsils dan 100 Plus. Agak-agak boleh baik tak? Yang pasti hari nie kena kerja macam biasa. ^_^

Pagi tadi sempat tengok gambar kat Penang dalam Facebook. So nielah gambarnya...




Last day di pantai, ada game untuk budak-budak. Acara untuk ibu ayah pun ada...nak tahu tak apa dia? Acara makan epal...hahaha. Isteri kena bagi suami makan epal.Kuikuikui...
Itu pun kira oklah kalau tak kakakku nak buat acara suami kena dukung isteri...wakaka. Lagilah tak larat kut.Kikiki ;-)

Oklah selamat membaca ya!Badan tak berapa sihat nie.Jumpa lagi di entri lain.

Pe@ce Munira

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers