Thursday, November 8, 2012

Fenomena Adam & Hawa

Assalamualaikum...


Hero & Heroin Adam & Hawa bersama keluarga mereka.

Hai semua! Tengok tajuk kat atas mesti semua dah tengok drama Adam & Hawa di channel 134. Mula-mula saya layan juga drama nie tapi sebab cite nie start pukul 10.00malam so banyak episod yang terlepas. Bila nak tengok pula husband kata, tak yahlah tengok...lagipun dah banyak episod dah terlepaskan. Hah! Dengan muka sedih...tukar channel.Huhuhu...sob!sob!

Tapi, sekarang niekan dah canggih so ada kawan yang baik hati dah download cite nie. Apalagi bolehlah tengok nanti. Buat masa sekarang nie tak copy lagi. Banyak kut kena copy. Dah ler external hard disk pun tak de lagi.Hehehe...

Time cuti sekolah nie anak² sibuk nak tengok movie so copy dulu movie yang best untuk budak². Nak suruh baca buku lagi payah...layan game atau tengok movie jelah. Kesian anak² kalau asyik kena belajar je.

Oklah dah tiba masa nak balik nie. Jumpa lagi next entri.


Pe@ce Munira ;-)


Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers