Thursday, November 22, 2012

Aktiviti Memancing

Assalamualaikum...

Baru beberapa hari tak update blog rasa macam setahun. Macam-macam yang nak di ceritakan. Seperti tajuk kat atas tue....

Jam 2.00 petang kami pergi Subang Suria, rumah abang. Actually, program nie dah plan lama tapi tak pergi-pergi. So, hari cuti yang sangat lapang nie kami ramai-ramai ke Batu Arang.

Lokasi nie memang tempat memancing. Ramai juga orang datang sini.Salah satu kolam kat sini adalah kepunyaan bapa mertua abangku....kira kakak iparku punya ayah.Hehe...

1st time bawak anak-anak memancing.

Ikan patin yang di pancing oleh anakku, Haziq. Baru 1st time dah dapat ikan...good!;-)



Ariq tidur dengan nyenyaknya walaupun panassss...cian dia.



Ini ikan pacu ( tak tahulah ejaannya macam mana tapi bunyi sama)Haha...

Ikan pacu dah jadi lauk...fresh isinya..manis...sedapp...

Lainkali boleh ajak abang pergi memancing lagi....sambil makan durian. Tapi kenalah tunggu sampai durian gugurrrr....

Oklah rasa letih sikit hari nie....mood tak berapa ok...biasalah sakit orang perempuan. Haha...okies!

Selamat membaca!:-)

Pe@ce Munira ;-)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers